De lessen

Inhoud en niveau

Cursuri

Arabisch 1

Start opnieuw! Veel conversatie met basisvocabulaire, uitspraak, simpele zinnen en eenvoudige grammatica. U leert onder andere: mensen ontmoeten, spreken met vrienden, vragen stellen in winkels en op reis.

Cursuri

Arabisch 2

U wilt uw basiskennis en vaardigheden uitbreiden en uzelf verstaanbaar maken op uw werk en tijdens uw vakantie. Er wordt, onder andere, aandacht besteed aan grammatica en hoe u een gesprek voert over (andere) landen, familie, werk, feestdagen, sport en andere bezigheden met betrekking tot uw vrije tijd.

Cursuri

Arabisch 3

Voor personen die al een aantal jaren ervaring in het Arabisch hebben en die het zelfvertrouwen in het spreken van Arabisch willen vergroten. Het vocabulaire wordt verder uitgebreid, u leert zich onvoorbereid en spontaan uit te drukken, ervaringen beschrijven en meningen en plannen toelichten. Grammatica krijgt waar nodig nog aandacht.

Cursuri

Arabisch

Arabisch is de vijfde wereldtaal. Het wordt officiëel in 22 landen gesproken. De Arabische taal staat bekend als poëtisch en kalligrafisch. Het interessante aan Arabisch is dat het van rechts naar links wordt geschreven, terwijl de cijfers van links naar rechts geschreven worden. Het Arabische alfabet bestaat uit 28 letters.

Cursuskosten

U kunt zich inschrijven door te klikken op de gewenste cursus. U kunt zich ook aanmelden via de mail, telefonisch of bij de Open Dag.

Voor meer informatie klik op contact

Docent: Hanan Pankras

Telefoon Mobiel: 06 86156273

Contact