De Griekse lessen.

Hoe zien de lessen er uit en wat doen we?

Cursuri

Griekenland als vakantieland

Griekenland is voor veel Nederlanders één van de populairste vakantiebestemmingen. Het land staat bekend om zijn gastvrije bevolking. Het is geweldig om met de vriendelijke Grieken te spreken in hun eigen taal, om het allemaal te verstaan en te begrijpen.

Cursuri

Nieuwgrieks 1 – beginners

In de beginnerscursus van 20 lessen leert u in het Grieks te communiceren in eenvoudige situaties en de basisgrammatica. U leert veelgebruikte dagelijkse woorden en zinnen. Aan het einde van de cursus heeft u voldoende woordenschat en beheerst u zinsconstructies om de Griekse taal vlot te gebruiken en te verstaan.

Cursuri

Nieuwgrieks voor half-gevorderden.

U hebt al enige kennis van de Griekse taal maar soms lukt het niet helemaal om u goed verstaanbaar te maken. Tijdens de lessen wordt grammatica afgewisseld met het voeren van gesprekjes over o.a. cultuur en tradities van Griekenland. Na 20 lessen zult u merken dat uw woordenschat en kennis van grammatica flink is uitgebreid.

Cursuri

Nieuwgrieks voor gevorderden

In deze cursus wordt nog een stap verder gezet en is het de bedoeling nog wat dieper op de grammatica en conversatie in te gaan. Er wordt ook aandacht besteed aan het correct kunnen schrijven van Grieks. Zo kunt u bij zakelijke besprekingen of op reis in Griekenland moeiteloos uw zegje doen! Deze cursus bestaat uit 20 lessen en er wordt gebruik gemaakt van een Griekse methode. Rondom de teksten staan gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen.?

Cursuskosten

U kunt zich inschrijven door te klikken op de gewenste cursus. U kunt zich ook aanmelden via de mail, telefonisch of bij de Open Dag.

Voor meer informatie klik op contact

Docent: Stavros Tatsis

Telefoon Mobiel: 06 36410739

Huis Telefoon: 0228318322

Mail: statsis@quicknet.nl

Contact